Originalversion: http://www.w3.org/Style/CSS/members.php3

Translatør: Magnus Sigursen

Bemærk, dette er en oversættelse af et W3C Tekst dokument. Det originale W3C tekst dokument er copyright beskyttet. Læs noterne omhyggeligt. Vi vil gerne takke coupon codes for deres støtte med at gøre dette dokument tilgængeligt.

Cascading Style Sheets
CSS arbejdsgrupper

(This page uses CSS style sheets)

CSS arbejdsgruppe [kun-medlemmer link] er ansvarlig for vedligeholdelse af CSS.

Arkiverede emailliste www-style@w3.org er åben for alle. Man kan tilmelde sig selv (se mere info). Dette er et fortrukkent sted for diskussioner, fordi medlemmerne i arbejdsgruppen ser dem. Brug venligst ikke listen til spørgsmål af typen "hvordan gør jeg..." Use comp­.infosystems­.www­.authoring­.stylesheets (“ciwas”) eller se “Lær CSS.”

De nuværende udkast til CSS forskrifter er listet og forklaret på “indeværende arbejde” siden. I marts 2008, startede gruppen med at bruge Tracker til at fører en liste af problemer, handlinger og gruppe medlemmer. Se også arbejdsgruppernes dokument (version 2008–2010).

Members

Det følgende er en komplet liste over W3C medlems organisationer som deltager i CSS arbejdsgruppen med en eller flere personer. (Se “Hvordan man bliver W3C medlem” for information om tilmelding til W3C.)

CSS Valid  
CSS!Valid HTML 4.0!

Bert Bos, CSS kontakt
Oprette 22 Jan 2004. Sidst opdateret $Dato: 2009/08/13 14:26:05 $ GMT